Storitve s cenikom

URAVNOTEŽENA PREHRANA

Komu je namenjen posvet Uravnotežena prehrana?

Posvet Uravnotežena prehrana je namenjen vsem, ki želite optimizirati vašo prehrano ter prejeti za vas relevantne, najnovejše, znanstveno podprte informacije o prehrani. Svetujemo vsem starostnim skupinam. Posvet je namenjen tudi vsem, ki želite optimizirati vašo prehrano, vendar imate določene prehranske omejitve (alergije, intolerance, različne prehranske navade). Posvet “Uravnotežena prehrana” ni namenjen posameznikom z različnimi kroničnimi boleznimi (sladkorna bolezen, KVČB) ali drugimi zdravstvenimi diagnozami. Za slednje je namenjen posvet “Klinična prehrana”.

Kako poteka posvet Uravnotežena prehrana in kaj vključuje?

Pred prehranskim posvetom vam po e-pošti pošljemo navodila za vodenje 3-dnevnega prehranskega dnevnik, katerega nam izpolnjenega pošljete v analizo ter pripišete vaše izzive in želje v povezavi z vašo prehrano. Prehranski posvet poteka v živo in traja okvirno 60 min. Tekom posveta opravimo meritev sestave telesa, se pogovorimo o analiziranem prehranskem dnevniku, principih uravnotežene prehrane, optimizaciji vaše prehrane ter skupaj postavimo dosegljive cilje. Po e-pošti nato prejmete izvid prehranskega posveta, interpretacijo telesne sestave in napotke za optimizacijo prehrane, ki ga lahko posredujete tudi svojemu izbranemu zdravniku. 

Možen je tudi posvet preko spleta.

Ali lahko po posvetu prejmem tudi personaliziran jedilnik?

Seveda. V sklopu prehranskega posveta lahko skupaj z vami zasnujemo 7-dnevni jedilnik, na podlagi vaših preferenc, prehranskih omejitev, življenjskega sloga in novo pridobljenega znanja o uravnoteženi prehrani. Personaliziran 7-dnevni jedilnik nato prejmete po e-pošti. Poleg jedilnika prejmete tudi seznam živil za možne zamenjave in nakupovalni listek. Ker želimo, da bo jedilnik čim bolj ustrezal vašim željam, imate možnost prilagajanja in dodatnih vprašanj o jedilniku v roku 14 dni od prejetja jedilnika. 

Komu je namenjen nadaljevalni posvet Uravnotežena prehrana?

Nadaljevalni posvet Uravnotežena prehrana je namenjen vsem, ki želite spremljanje in prilagajanje zastavljenih ciljev ter dodatne informacije o prehrani.

Kako poteka nadaljevalni posvet Uravnotežena prehrana in kaj vključuje?

Nadaljevalni prehranski posvet poteka v živo in traja okvirno 45 min. Tekom posveta opravimo meritev sestave telesa, se pogovorimo napredku in izzivih ter spremljamo in po potrebi prilagajamo zastavljene cilje. Po e-pošti nato prejmete izvod prehranskega posveta ter interpretacijo telesne sestave, ki ga lahko posredujete tudi svojemu izbranemu zdravniku.

Ker si želimo, da je nadaljevalni posvet za vas čim bolj koristen je potrebno nadaljevalni posvet opraviti roku 6. mesecev od 1. posveta.

 • Uravnotežena prehrana – 1. posvet, 60 min: 120 €
 • Uravnotežena prehrana – 1. posvet, 60 min + personaliziran 7-dnevni jedilnik: 190 €  
 • Uravnotežena prehrana – 1. posvet, 60 min + personaliziran 7-dnevni jedilnik s prehranskimi omejitvami: 220 € 
 • Uravnotežena prehrana – vsak nadaljni posvet, 45 min/posvet: 70 € 
 • Lahko pa izbirate tudi med sledečimi paketi: 
  • Uravnotežena prehrana – 2 posveta: 190 €
  • Uravnotežena prehrana – 4 posveti: 350 €
  • Uravnotežena prehrana – letni paket – 6 posvetov: 490 € 

KLINIČNA PREHRANA 

Komu je namenjen posvet Klinična prehrana?

Posvet Klinična prehrana je namenjen vsem z zdravstvenimi težavami in boleznimi kot so celiakija, kronične vnetne črevesne bolezni, sindrom razdražljivega črevesa, zaprtje, alergije in intolerance na laktozo, rak, motnje hranjenja in drugo. Svetujemo vsem starostnim skupinam.

Kako poteka posvet Klinična prehrana in kaj vključuje?

Pred prehranskim posvetom vam glede na vaše zdravstveno stanje po potrebi po e-pošti pošljemo navodila za vodenje 3-dnevnega prehranskega dnevnika, katerega nam izpolnjenega pošljete v analizo. Od vas bomo prosili tudi kratek opis vaših zdravstvenih težav in aktualne izvide. Lahko vas bomo pred prihodom v prehransko posvetovalnico napotili tudi na odvzem krvi. Prehranski posvet poteka v živo in traja okvirno 60 min. Tekom posveta opravimo meritev sestave telesa, se pogovorimo o analiziranem prehranskem dnevniku, ustrezni prehrani glede na vaše zdravstveno stanje ter skupaj postavimo dosegljive cilje. Po e-pošti nato prejmete izvid prehranskega posveta, interpretacijo telesne sestave in napotke za ustrezno prehrano, ki ga lahko posredujete tudi izbranemu zdravniku.

Za določena bolezenska stanja je možen posvet tudi preko spleta.

Ali lahko po posvetu prejmem tudi personaliziran jedilnik?

Seveda. V sklopu prehranskega posveta lahko skupaj z vami zasnujemo 7-dnevni jedilnik, na podlagi vašega zdravstvenega stanja, prehranskih omejitev, preferenc in življenjskega sloga. Personaliziran 7-dnevni jedilnik nato prejmete po e-pošti. Poleg jedilnika prejmete tudi seznam živil za možne zamenjave in nakupovalni listek. Ker želimo, da bo jedilnik čim bolj ustrezal vašim željam, imate možnost prilagajanja in dodatnih vprašanj o jedilniku v roku 14 dni od prejetja jedilnika. 

Komu je namenjen nadaljevalni posvet Klinična prehrana?

Nadaljevalni posvet Klinična prehrana je namenjen vsem, ki želite spremljanje vaše prehrane ali pa je spremljanje vaše prehrane nujno zaradi vašega zdravstvenega stanja.

Kako poteka nadaljevalni posvet Klinična prehrana in kaj vključuje?

Nadaljevalni prehranski posvet poteka v živo in traja okvirno 45 min. Tekom posveta opravimo meritev sestave telesa, se pogovorimo napredku in izzivih ter spremljamo in po potrebi prilagajamo zastavljene cilje. Po e-pošti nato prejmete povzetek prehranskega posveta ter interpretacijo telesne sestave.

Ker si želimo, da je nadaljevalni posvet za vas čim bolj koristen je potrebno nadaljevalni posvet opraviti roku 6. mesecev od 1. posveta.

 • Klinična prehrana – 1. posvet, 60 min: 140 € 
 • Klinična prehrana – 1. posvet + personaliziran 7-dnevni jedilnik: 220 €
 • Klinična prehrana – vsak nadaljni posvet, 45 min/posvet: 90 €
 • Lahko pa izbirate tudi med sledečimi paketi: 
  • Klinična prehrana – 2 posveta: 230 €
  • Klinična prehrana – 4 posveti: 420 €
  • Klinična prehrana – letni paket – 6 posvetov: 580 € 

OSTALE STORITVE

 • odgovor na strokovno vprašanje po e-pošti: 20 €
 • priprava mnenja/ekspertize: cena po dogovoru
 • priprava jedilnikov za zavode in podjetja: cena po dogovoru
 • strokovno svetovanje podjetjem
 • razvoj inovativnih živil, prehranskih dopolnil ali živil za posebne zdravstvene namene
 • razvoj inovativnih tehnoloških rešitev
 • predavanje v živo: cena po dogovoru
 • predavanje online: cena po dogovoru